Dilluns, 4 de Juliol de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Òmnium Alt Penedès celebrarà el divendres 11 de novembre la seva assemblea anual

El miler de socisde la comarca estan convocats a 2/4 de vuit del vespre a l’Espai Muriel Casals de Vilafranca. La trobada començarà a dos quarts de vuit i tenen dret a participar-hi tots els socis.

L’assemblea servirà per posar al corrent de les activitats i de l’estat de comptes del 2016 els socis que, al mateix temps, hauran d’aprovar el pressupost i el Pla de Treball territorial per al 2017. Aquest acte servirà perquè els associats puguin conèixer de primera mà els plans de l’entitat de cara al proper any, en què els esforços se centraran en la campanya Lluites Compartides i en la campanya del referèndum previst pel proper setembre. També serà una bona oportunitat perquè els socis puguin adreçar les seves propostes i implicar-se en el desenvolupament de les activitats de l’entitat.
Els socis que vulguin rebre més informació sobre l’assemblea poden dirigir-se a l’adreça de correu electrònic

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: