Dimarts, 30 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Most Festival descobreix la nau Alfons XIII de Torres amb l’estrena de ‘Ciudadano ilustre’

La pel·lícula és l’aposta d’Argentina en la carrera pels Òscar.

La sessió tenia lloc divendres al vespre, quan encara el Most Festival havia d’encarar la seva recta final i la gran gala de cloenda. Era una de les propostes de la secció Gran Reserva, que ha portat a Vilafranca preestrenes cinematogràfiques internacionals.

La nau Alfons XIII de Torres, al carrer del Comerç, es va vestir de gala per rebre els espectadors del Most, que abans van poder fer una degustació de còctels de brandi.

La pel·lícula ‘Ciudadano ilustre’, de Mariano Crohn i Gastón Duprat, explica la història d’un escriptor consagrat mundialment, guanyador del premi Nobel, i que viu a Barcelona des de fa molts anys, que torna al seu poble natal, a l’Argentina, per rebre el reconeixement de ciutadà il·lustre.

La pel·lícula és l’aposta d’Argentina en la carrera pels Òscar.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: