Dijous, 28 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Més de 900 treballs participen als Premis Joan Mañé i Guillaumes del grup d’Estudis Rapitencs

Més de 900 treballs participen als Premis Joan Mañé i Guillaumes del grup d’Estudis Rapitencs

Dins els actes de la Festa del Most de la Ràpita, el dissabte 12 de novembre es va fer el Lliurament dels XXVIII Premis Joan Mañé i Guillaumes convocats pel Grup d’Estudis Rapitencs.

El tema era lliure i es van presentar 981 treballs des de P3 fins adults havent-hi moltes categories, segons les edats.
Tots els guanyadors de P3 fins a 18 anys van ser obsequiats amb un trofeu i amb un llibre. Les 4 persones adultes, 2 en prosa i 2 en poesia van ser obsequiades amb un trofeu i, els primers premis amb 125 euros i els segons amb 65 euros.
Tots els treballs guanyadors estan exposats durant tota la setmana de la Festa del Most i sortiran publicats en la revista Antistiana que el Grup d’Estudis Rapitencs edita regularment.
La persona convidada a l’acte va ser Juli Grandia Cortina que havia estat el director de l’Auditori Pau Casals de Sant Salvador del Vendrell. En el seu parlament va fer una reflexió molt interessant sobre la cultura a partir de la seva experiència visitant el Monestir de Sant Pere de Rodes.
També van parlar el President del Grup d’Estudis Rapitencs, Joan Torrents, i l’alcaldessa del municipi, Sra. Imma Ferret.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: