Divendres, 22 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Maria Reig ha rebut el Premi d’Honor dels primers Premis Talent Femení

El passat divendres a les caves Vallformosa va tenir lloc la primera edició dels Premis Talent Femení, promoguts per l’associació Talent Femení de dones empresàries del Penedès i Garraf.

Una nit presidida per diferents càrrecs institucionals. Amb Muntsa Vilalta, Directora General de Comerç de la Generalitat, Mª Teresa Pitarch, Presidenta de l’Institut Català de la Dona i Sònia Recasens, Diputada de Diputació de Barcelona.

Va obrir l’acte Susana Villagrassa amb un to clarament reivindicatiu, recordant que a Catalunya un 60% d’estudiants a la universitat són dones i que cal avançar més en el terreny de la igualtat. Va apuntar també el contingut d’un manifest que s’ha treballat amb les Nacions Unides per reclamar polítiques de suport a les dones autònomes.

Per la seva banda la directora general de Comerç de la Generalitat, Muntsa Vilalta, va felicitar l’associació Talent Femení per la iniciativa dels premis, tot i recordant que cal continuar treballant en aquest sentit.

 

I la presidenta de l’Institut Català de la Dona, Mª Teresa Pitarch, va parlar d’un acte de reconeixement a la dona emprenedora , com un acte de país, que permet ampliar la visibilitat de la dona.

 

Finalment va ser el torn d’intervenció de la diputada de Diputació de Barcelona, Sònia Recasens, que va oferir el suport de la seva administració en actuacions de polítiques d’igualtat a nivell municipal.

Desprès dels parlaments va ser l’hora del lliurament dels premis.

El premi Vinicultura va ser per Mireia Torres, el premi Innovació per Maria Adell, Maria Rosa Ferré va recollir de mans de la regidora Xell Montserrat el premi a la Trajectòria Empresarial, el premi Enginyeria se’l va endur Ana Isabel Pastor, el premi de Noves Tecnologies el va recollir Sílvia Laplana i el premi d’Arts Escèniques el va obtenir l’equip de Teatre Spai. Finalment es va lliurar el premi d’Honor que va ser per

Maria Reig, presidenta del Capital Reig d’Andorra i Propietària dels Hotels Mandarin de Barcelona i Nova York.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: