Dijous, 30 de novembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

‘Mal Martínez’, de Marc Martínez, arriba aquest divendres al teatre Cal Bolet

Aquest divendres a dos quarts de nou del vespre, continua la temporada de teatre a Cal Bolet amb Mal Martínez, de Marc Martínez.

‘Mal Martínez. Humor i hòsties’ és un espectacle – concert amb cert caire autobiogràfic. El defineixen com un “espectacle que gairebé és un viatge vital, fins i tot psicoanalític, per l’actor i qui sap si també pel públic”.

L’actor, presentador i músic Marc Martínez participarà després de la funció en una tertúlia conduïda i moderada pel periodista cultural Marc Sabater, crític teatral de Recomana. Per acabar, hi haurà una copa de vi gentilesa de Bodegues Pinord.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: