Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Lluís Escartín rebrà el premi especial del Festival Márgenes

El cineasta resident a Guardiola de Font Rubí rebrà el Premi al Cinema Independent en el marc del sisè festival en línia Márgenes, que tindrà lloc durant tot el mes de desembre.

Márgenes atorga aquest guardó per reconèixer “la creació, la diversitat i qualitat del cinema independent”. Lluís Escartín rebrà el premi el dijous de la setmana que ve en el transcurs de la inauguració del festival a La Casa Encendida de Madrid.

L’obra de Lluís Escartín es mou entre el cinema experimental i documental i es caracteritza per la transgressió dels cànons de gènere i per la seva sensibilitat i honestedat. Entre els seus treballs hi ha ‘Terra incògnita’, gravat al Penedès i amb els seus veïns pagesos com a principals protagonistes.

En motiu del lliurament del guardó, el Festival Márgenes dedicarà una retrospectiva en línia gratuïta al cineasta a través del web oficial del certamen entre l’11 i el 31 de desembre.

D’altra banda, el proper 16 de desembre es preestrenarà, també a La Casa Encendida, un avançament de la seva darrera pel·lícula, ‘El (sin) sentido de la vida’.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: