Dilluns, 25 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament de Sant Cugat Sesgarrigues congela les ordenances fiscals per a l’exercici 2017

En la Sessió Plenària de l’Ajuntament de Sant Cugat Sesgarrigues es va aprovar provisionalment la Modificació de les Ordenances Fiscals reguladores dels tributs municipals per a l’exercici 2017.

Va ser amb quatre vots favorables corresponents als dels regidors i les regidores presents de Sant Cugat – Progrés Municipal – Candidatura de Progrés, i tres vots en contra corresponents als regidors i a les regidores presents d’Esquerra Republicana de Catalunya – Acord Municipal.

Segons un comunicat de l’Ajuntament, en termes generals, les ordenances s’han congelat respecte les aprovades per a l’exercici 2016. Únicament ha augmentat en un 10% l’Ordenança Fiscal per activitats esportives i s’ha rebaixat de manera notable la quota de la Piscina Municipal.

També cal destacar el benefici fiscal del 50% que s’ha introduït a l’Ordenança Fiscal de l’Impost sobre Vehicles de Tracció Mecànica per a vehicles que funcionen amb energia elèctrica; així com el Benefici Fiscal que s’ha eliminat en aquesta mateixa Ordenança per a vehicles de més de 25 anys.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: