Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
L’Ajuntament dels Monjos va celebrar dimarts la seva sessió d’audiència pública

L’Ajuntament dels Monjos va celebrar dimarts la seva sessió d’audiència pública

L’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos ha celebrat aquest dimarts la segona sessió d’audiència publica municipal d’aquest any.

L’acte s’ha centrat inicialment en l’explicació, per part de l’alcaldessa Imma Ferret, de les ordenances fiscals per al 2017, i les línies de treball del pressupost per l’any vinent. Entre les propostes pel 2017 es pretén continuar incidint en partides de suport social, famílies i ocupació. Entre les obres que s’estudien executar, destaquen les inversions en millores en equipaments esportius, les reformes del celler del Castell de Penyafort i la creació de l’eix cívic Monjos-Cal Rubió.
En acabar l’exposició de projectes, els portaveus dels grups municipals van exposar les seves consideracions. CIU ho va fer recordant la tasca realitzada per la consecució de les obres de reforma de l’estació de RENFE, mentre que ERC i PA-CUP van centrar les seves intervencions en diverses consideracions sobre els processos judicials que afecten l’ex alcalde i la secretària municipal. Des del PSC es va elogiar la participació pública a les sessió d’audiència.
El debat públic s’articulà entorn a temes com els processos judicials, l’estudi d’olors realitzat recentment per la UPC, les lluminàries de la via pública, algunes actuacions de la Policia Local, el manteniment de camins a les zones rurals o la problemàtica dels senglars, entre altres.
Els suggeriments recollits a la sessió d’audiència pública es treballaran des de les àrees tècniques de l’Ajuntament i es donarà resposta en la mesura que sigui possible.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: