Dijous, 28 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Diumenge obre l’exposició d’aquest Nadal de l’Associació de Pessebristes de Vilafranca

Diumenge obre l’exposició d’aquest Nadal de l’Associació de Pessebristes de Vilafranca

Aquest diumenge 4 de desembre obre les portes l’Exposició de Pessebres d’aquest Nadal 2016. L’Exposició es podrà visitar fins al proper 8 de gener a la Capella dels Dolors, a la plaça de Jaume I.

L’exposició compta amb 16 diorames, acompanyats pel pessebre popular de suro i molsa, i també amb el pessebre de muntanya del Centre Excursionista del Penedès.
L’horari de visita és els dies feiners, de dimarts a divendres, de 6 a 8 de la tarda, i els dissabtes, diumenges i festius de 12 a 2 del migdia i de 6 a 2/4 9 del vespre.
A més, com en els darrers anys, i davant el gran nombre de visitants que rep la Vila per la Fira del Gall, els dies 17 i 18 de desembre, s’avançarà l’horari, i al matí es podrà visitar l’exposició a partir de les 10.
Com ja és habitual, els assistents poden col·laborar participant en el sorteig de figures, en aquesta edició obra de Montserrat Ribes, i els més petits poden participar en el Joc del Pessebre, un petit repte per trobar diversos detalls que hi ha en els diorames exposats. Entre els i les participants al Joc del Pessebre menors de 12 anys, el dia de Reis es farà un sorteig de tres puzles.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: