Dimarts, 5 de Juliol de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La iniciativa Biblioteques amb DO es diversifica amb noves activitats

Per quart any consecutiu, la Biblioteca Torras i Bages acostarà la cultura del vi a altres manifestacions i llenguatges culturals a través d’un programa d’activitats variades i per a tots els públics.

La quarta edició de Biblioteques amb DO inclou una activitat a Finca Viladellops, celler patrocinador d’aquest any. Serà el dijous 17 de novembre a dos quarts de sis de la tarda i consistirà en una conversa entre el propietari del celler Marcelo Desvalls i l’enòloga de Mas Martinet, de la DOQ Priorat, Sara Pérez sobre els oficis del vi i l’expansió del sector.

El dijous següent, 24 de novembre, a les set de la tarda, l’enòleg Josep Ribas oferirà una xerrada i un tast a la Capella de Sant Pelegrí. L’activitat està organitzada amb Vinseum, que acull durant tot l’any els tasts de Biblioteques amb DO amb èxit de participació, i compta amb la col·laboració del Consorci per a la Normalització Lingüística de l’Alt Penedès. Aquesta activitat té un cost de set euros.

Una altra de les activitats serà la tertúlia literària amb l’escriptora Tània Juste, autora de la novel·la ‘Temps de família’, basada en una nissaga familiar i ambientada al Penedès. La tertúlia tindrà lloc el dimarts 29 de novembre a dos quarts de vuit del vespre.

El regidor de Cultura de l’Ajuntament Raimon Gusi destaca que totes aquestes activitats programades en el marc de Biblioteques amb DO consoliden el concepte de que Vilafranca és la capital del vi.

Per al públic familiar, hi haurà un taller artístic de Pintura amb vi amb la Marta Arañó, que tindrà lloc el divendres 18 de novembre a les sis. L’artista també és l’autora de l’exposició ‘De la copa al pinzell’ que es pot visitar aquests dies a la biblioteca. L’endemà, el dissabte 19, la Sandra Rossi explicarà un conte per a “caganius” titulat ‘Tic tac, plic plic plac: la goteta i el pàmpol’. La setmana següent, el divendres 25 a les sis, la Clara Gavaldà explicarà ‘Contes d’aixafar raïm’. I l’endemà dissabte al migdia, la Quima Ricart i l’Antònia Bonell narraran el seu darrer conte, ‘Les hores de la vinya. Del cep al celler’.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: