Dilluns, 25 d'Octubre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El grup municipal de CiU busca la unanimitat del ple per acabar amb les pintades

Els representants del grup municipal de Convergència i Unió han explicat aquest matí a la seu del Partit Demòcrata de Catalunya la moció que presenten al ple per acabar amb les pintades a les façanes.

Segons els convergents és un problema que s’ha accentuat recentment i que genera preocupació entre el veïnat, a més dels costos de la neteja. La darrera que es va fer va costar 40.000 euros.
CiU busca la unanimitat del ple en aquesta moció i destaca que moltes pintades estan signades per col·lectius relacionats amb grups polítics. Per això volen conèixer el posicionament dels grups municipals al respecte.
Des del punt de vista de CiU hi ha moltes altres maneres d’expressar missatges polítics o artístics sense embrutar els carrers, les façanes o, en alguns casos, els edificis patrimonials. La moció rebutja les pintades que es fan sense permís, proposa incrementar les sancions i que es reclami el cost de la neteja al responsable de la pintada. També demana que es retiri qualsevol subvenció pública als col·lectius que toleren aquestes accions.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: