Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Un gran Vilafranca de futbol guanya al camp del líder Peralada (2-3)

El Vilafranca suma tres punts que el consoliden en lloc de promoció d’ascens i ja li treu 10 punts al quart, el Sant Andreu

No era fàcil.

L’equip del Peralada, que aquesta temporada s’ha fet filial del Girona de la segona divisió A, era el líder de la tercera divisió i a més havia guanyat els 7 primers partits de lliga com a local. El degà penedesenc va fer un gran partit, així Aday Benítez (11’) ja va inaugurar el marcadors als primers minuts, resultat que es va mantenir a la conclusió de la segona part. El festival visitant va continuar i Joan Castillo (49’) i Jordi Oribe (59’) van obrir una encletxa important a l’electrònic. Els de casa van pressionar més amb el cor que amb elk cap i amb dos gols de Keita Karamokoba (76’ i 89’) van donar emoció, però el Vilafranca es va defensar amb molt d’ordre. Diumenge els vilafranquins reben la visita del Castelldefels.

 

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: