Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Entrem-hi gestiona les cantines dels instituts Eugeni d’Ors i Alt Penedès de Vilafranca

Des d’inici de curs les cantines d’aquests dos instituts estan gestionades per el grup Entrem-hi, que centra la seva tasca en la inserció laboral de persones amb risc d’exclusió social.

El responsable del projecte de Cantines Solidàries, Xavier Carmona, explica que ha representat una bona oportunitat.
Carmona comenta que de moment l’experiència està funcionant molt bé, tenint present la peculiaritat d’un servei que té dos pics molt importants de feina coincidint amb els 30’ dels dos patis que tenen els instituts.
Nou Verd centra bona part de la seva activitat en la jardineria, i la intenció era buscar alternatives per ampliar el seu ventall d’ofertes. La restauració, amb aquest inici a les cantines dels instituts, podria ser una branca per créixer.
Juanan Surroca és el cap d’operativa de les cantines de Nou Verd i explica que la feina principal es concentra al voltant dels dos patis de 30’ minuts que tenen els estudiants. Per això des de primera hora treballen per tal de tenir-ho tot preparat per poder servir amb agilitat en aquell moment.
Apunta també què el projecte fa una aposta important per els productes de proximitat i saludables. Potenciant també la producció ecològica.
De moment les sensacions són bones, i per tant com expliquen des de Nou Verd el projecte està donant els resultats que desitjaven i es plantegen poder ampliar la seva aposta per la restauració com a camp on treballar per la inserció laboral de persones en risc d’exclusió social.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: