Dimecres, 1 de Desembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Dues entitats socials del Penedès i del Garraf reben prop de 6.000 euros de la Verema Solidària

Dues entitats socials del Penedès i del Garraf reben prop de 6.000 euros de la Verema Solidària

Entre els actes que es van dur a terme es va fer una verema solidària en una vinya de la Finca Parera en que van participar unes 300 persones.

L’equip de Verema Solidària ha lliurat prop de 6.000 euros a les dues entitats beneficiàries de la campanya de micromecenatge realitzada a Goteo.org per combatre la pobresa i l’exclusió social, iniciativa que va incloure un dia de verema a Finca Parera amb prop de 300 participants.
Càritas Sant Feliu de Llobregat i l’Associació de Familiars i Afectats per Malaltia Mental del Garraf han rebut 2.756 euros, respectivament.
A través de les donacions de 180 persones, famílies i grups a la campanya de micromecenatge, Verema Solidària ha recaptat en la primera edició 9.187 euros, que es destinaran en un 80% a les dues entitats socials del Penedès i Garraf i a una formació gratuïta en captació de fons per al conjunt d’entitats del territori. El 20% restant sufragarà els costos d’administració i logístics de la iniciativa solidària.
En el cas de Càritas Sant Feliu de Llobregat, els 2.756 euros s’invertiran en comprar suports digitals i material informàtic per a les classes de reforç escolar que imparteixen en diferents municipis del Penedès i del Garraf i que reben fins a 176 infants i adolescents que viuen en situacions desafavorides.
L’èxit de la Verema Solidària fa que els organitzadors ja iniciïn contactes per preparar l’edició de 2017 i estendre-la a d’altres regions de vins de Catalunya perquè entitats del seu àmbit d’influència obtinguin nous recursos. El vi de la Verema Solidària es presentarà a la primavera de 2017 en un acte a Barcelona. És un vi monovarietal de xarel·lo, de la finca que es va veremar el 25 de setembre, cultivada de forma ecològica.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: