Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Dolors Montserrat, la primera alt penedesenca que assumeix el càrrec de ministra

El president del govern, Mariano Rajoy, va donar a conèixer ahir a la tarda la llista de ministres que composaran el seu executiu en aquesta legislatura que ara comença.

Entre els noms, hi ha el de la sadurninenca Dolors Montserrat, que ocuparà la cartera de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat.

Montserrat es converteix d’aquesta manera en la primera política de l’Alt Penedès que arriba a assumir una cartera ministerial de l’Estat.

Avui, en el transcurs de la tertúlia de Ràdio Vilafranca, el portaveu del govern de l’Ajuntament de Vilafranca, Aureli Ruiz, ha qualificat la nova ministra de dialogant i ha dit que suposa una esperança per les aspiracions de Vilafranca de resoldre els problemes amb la cobertura de les vies pel pas de l’AVE i en la millora de l’estació de rodalies.

Encara que els ministeris de la sadurninenca no estan directament relacionats amb la problemàtica Ruiz espera que el fet d’estar al govern permeti fer arribar les reivindicacions del territori, com també que pugui servir per reclamar aportacions econòmiques per les obres d’ampliació del Vinseum. Dolors Montserrat Montserrat va néixer a Sant Sadurní l’any 1973 i és advocada de formació. Va iniciar la seva carrera política, sempre al PP, com a regidora a l’Ajuntament de Sant Sadurní entre 2003 i 2011 i ha estat diputada al Congrés de Diputats en les darreres legislatures. El 2011 va ser nomenada vicepresidenta tercera del Congrés.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: