Dimecres, 26 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El documental ‘Els dies i els llibres’ dóna continuïtat la reflexió sobre el llibre

Aquest diumenge s’estrenava a l’auditori de Vinseum el documental del realitzador Pep Puig ‘Els dies i els llibres. Les editorials i llibreries independents a Catalunya’.

L’audiovisual és una idea i producció de l’Odissea Associació Cultural que té com a principal objectiu analitzar i reflexionar sobre la realitat de les editorials i les llibreries independents a Catalunya. A través d’una trentena d’entrevistes, la pel·lícula dóna veu i parla del dia a dia dels llibreters i editors independents, de les seves rutines i preocupacions. Però també parla de temes globals que condicionen els món del llibre.

El realitzador entén el documental com una reflexió que s’ha de fer en un moment especialment delicat per al llibre.

El documental compta amb la participació de la Cooperativa de Llibreters Independents Bestiari, l’Associació Independent d’Editors Llegir en Català, La Institució de les Lletres Catalanes, la Diputació de Barcelona, el Consell Comarcal de l’Alt Penedès i l’Ajuntament de Vilafranca.

‘Els dies i els llibres’ serà emès per Televisió de Catalunya, Barcelona Televisió i Penedès TV.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: