Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Diumenge acaben les visites guiades que ofereix el Servei de Promoció Turística de Vilafranca

Diumenge 13 de novembre amb la visita Vilafranca Medieval es tanca el curs de les visites guiades, iniciat al mes de febrer.

S’han realitzat cinc tipus de visites que mostren el patrimoni vilafranquí i la història de la vila. Aquestes són la Vilafranca Modernista, la Vilafranca Medieval, la Basílica de Santa Maria, el Cementiri Patrimonial i la Posta de Sol al Campanar.
Dues d’aquestes visites són teatralitzades, Vilafranca Modernista i cementiri Patrimonial, i en aquest cas els actors que hi apareixen complementen la informació dels guies professionals de forma més entretinguda.
La Vilafranca Medieval transita pels carrers del nucli antic de la vila, descobrint-ne els principals escenaris, cases, esglésies i carrers de l’època, com ara el convent d’un orde mendicant –el convent de Sant Francesc–, l’església d’un convent d’un orde militar –la capella de Sant Joan– i altres edificis, un dels quals amb un clar protagonisme d’uns fets cabdals a la història de Catalunya, com ara el Palau Reial, on va morir el rei Pere el Gran.
La visita es clou amb una copa de vi precisament a la Taverna del Vinseum al Palau Reial.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: