Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Dilluns sessió d’audiència sobre el pressupost municipal del 2017 de l’Ajuntament de Vilafranca

El proper dilluns 14 de novembre, a les 7 de la tarda, se celebrarà al Saló de Sessions de la Casa de la Vila una audiència pública d’exposició del projecte de pressupost municipal per a l’any 2017.

Aquesta audiència pública, que anirà a càrrec del tinent d’alcalde de l’Àrea de Serveis Centrals i Hisenda, Aureli Ruiz, i del tinent d’alcalde de l’Àrea de Territori i Serveis Urbans, Francisco Romero; es farà prèviament al debat del pressupost per part del ple municipal que està previst que tingui lloc el proper dimarts 22 de novembre.
Les audiències públiques són un instrument d’informació i de participació ciutadana previst en el Reglament Orgànic Municipal. Poden versar sobre qualsevol matèria de competència municipal i se celebren amb l’objectiu que les entitats i els ciutadans interessats puguin rebre oralment de l’Ajuntament informació de certes actuacions o puguin formular verbalment els seus suggeriments o propostes. Les sessions d’audiència són públiques i estan obertes a la participació de qualsevol ciutadà o ciutadana.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: