Divendres, 12 d'Agost de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

David Bondia presenta el llibre ‘Defender a quien defiende’ al Casal Popular

L’acte està organitzat per Amnistia Internacional Penedès.

L’autor del llibre “Defender a quien defiende”, el professor de Dret de la UB David Bondia, parlarà del que representa la Llei de Seguretat Ciutadana, coneguda com a Llei Mordassa, en el sistema legislatiu de l’Estat espanyol en aquesta primera presentació del curs del cicle Paraules.

Amb l’entrada en vigor de la Llei de Seguretat Ciutadana i de la reforma del Codi Penal, el passat mes de juliol, s’ha limitat l’exercici legítim de la llibertat d’expressió i el dret de reunió pacífica. S’han establert límits addicionals sobre on i quan han de celebrar-se manifestacions, i s’han atorgat àmplies competències a les forces de seguretat que podrien multar amb fins a 30.000 euros persones que mostrin «falta de respecte» o que gravin imatges d’agents de policia en determinades circumstàncies.

L’acte està organitzat per Amnistia Internacional Penedès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: