Dilluns, 2 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La coral del CEP ha celebrat un concert extraordinari amb motiu del seu 20è aniversari

Dissabte al vespre l’auditori de Vilafranca es va omplir de gom a gom per escoltar un concert molt especial d’una entitat també especial.

Es tracta d’una de les seccions del Centre Excursionista del Penedès, la seva coral, nascuda el 1996 i que, per tan, ara celebra el seu 20è aniversari. El concert el van titular “Quan la natura canta” i estava integrat per diverses cançons i peces musicals que tenen a veure amb el món de la natura. A vegada el concert suposava també un homenatge al cantaire de l’entitat Àlex Cabré.

L’acte va comptar amb una assistència massiva. De fet el concert va haver de començar amb retard per la nombrosa presència de públic. L’auditori té una capacitat per a 484 persones i per un error es van vendre més de 500 entrades. Per aquest motiu hi havia públic amb entrada sense seient i es van haver d’habilitar cadires. Amb l’espera fins i tot hi va haver gent que va marxar reclamant la devolució de l’import de les entrades.

El concert va ser magnífic, i anava intercalant les cançons amb el recitat de textos i poesies per part de la Sílvia Amigó, que col·laborava junt també amb alumnes de cant coral de l’Escola Municipal de Música Maria Dolors Calvet.

A l’escenari es comptava també amb música a càrrec de la pianista Anna Maurette, Carles Sanz als teclats, Lluís Giménez a la guitarra i vents, i Ricard Parera a la percussió.

La Coral del Centre Excursionista del Penedès es va formar el setembre de l’any 1996 a Vilafranca.

El primer concert públic va ser pel Nadal del 1998, aleshores el seu director era en Joan Carles Ruiz, al cap de pocs anys, agafà el relleu en Ramon Alonso que va seguir amb la tasca de director durant 8 anys, fins que l’any 2007 el va substituir en Pep Falcó, que va dirigir la Coral fins a finals del 2012. Actualment formen la Coral 45 cantaires d’edats diverses, entre 47 i 75 anys, i actualment l’Imma Vinyes és la directora des de desembre del 2012.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: