Dijous, 28 d'Octubre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Consell de la Festa Major, premiat amb un BEST

El Consell de la Festa Major ha rebut un premi BEST en el marc del tercer Festivitas Bestiarum, celebrat a Badalona

Dissabte es va celebrar a Badalona la festa del bestiari festiu europeu, el Festivitas Bestiarum, convocada per l’Agrupació del Bestiari Festiu i Popular de Catalunya. A la tarda, al Teatre Principal, tenia lloc l’acte central del Festivitas Bestiarum, els Premis BEST.

L’esdeveniment va començar amb un sentit homenatge a Sete Udina, president de l’Agrupació, que va morir el 12 de setembre. Tot seguit es van lliurar els premis BEST, que s’agrupen en dues grans categories: projectes i iniciatives impulsades per les entitats federades i reconeixement a la societat pel foment dels valors de la cultura popular i tradicional. Dins d’aquesta segona categoria, el guardó a l’entitat o associació va ser per al Consell de la Festa Major de Vilafranca del Penedès. El jurat en va destacar “la capacitat d’organització d’una ciutat i de tot el teixit associatiu cultural, que ha esdevingut modèlica, exemplar i única a Catalunya, que vetlla per al compliment i l’assessorament en el Protocol de Festa Major i en promou l’estudi i la difusió dels elements del patrimoni festiu.”

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: