Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Consell Comarcal organitza la presentació a Vilafranca del projecte Life Clinomics

El Fòrum Berger Balaguer acollirà aquesta jornada de presentació del projecte Life Clinomics en què ha participat l’Alt Penedès, el Montseny i les Terres de l’Ebre.

Un treball conjunt dels tres territoris, però centrat en les seves diferents particularitats, com explica el conseller comarcal d’Agricultura i Medi Ambient del Consell Comarcal, Pere Soler.
La sessió, aquest dijous, s’iniciarà a un quart de 5 de la tarda. Al llarg de la jornada es tractaran els impactes del canvi climàtic i les mesures d’adaptació; i la visió dels actors del territori. Soler comenta que els projectes neixen des del territori amb la intenció d’ajudar a implantar mesures per la sostenibilitat.
En el cas del Penedès, aquesta proposta de lluita contra el canvi climàtic se centra en l’aprofitament de les restes de la poda per fer biomassa.
Les jornades seran inaugurades per el Diputat delegat d’espai naturals i medi ambient de la Diputació de Barcelona, Valentí Junyent i el president del Consell Comarcal, Francesc Olivella.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: