Dimecres, 29 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La companyia de Circ “eia” ha emocionat l’Auditori de Vilafranca amb ‘inTarsi’

‘inTarsi’ és una reflexió sobre la grandesa de trobar-se i la transformació dels sentiments: cadascú està sol d’una manera o altra però tots som bastants semblants a la resta.

La companyia “eia” posa sobre l’escenari un circ en continu moviment, un espectacle reflexiu i visceral i tota una invitació a compartir una experiència humana, a mirar les coses des d’un altra perspectiva. A Vilafranca, els acròbates de la companyia van aconseguir emocionar l’Auditori amb l’espectacle.

La companyia de circ “eia” va néixer l’any 2009 gràcies a les ganes d’explorar i confrontar diferents maneres d’entendre el circ. Arriba a Vilafranca desprès de 5 anys d’experiència com a col·lectiu amb l’espectacle Capas, que ja ha fet més de 150 funcions en 12 països.  L’espectacle que es va poder veure a Vilafranca es va estrenar al mes d’abril al Mercat de les Flors. ‘inTarsi’ va rebre el Premi especial als setens Premis Zirkólika de Circ d’aquest any 2016.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: