Dimecres, 6 de Juliol de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El cicle Biblioteques amb DO ha continuat amb un taller de pintura creativa amb vi

Marta Arañó, de Tinta i vi, era l’encarregada de conduir el taller, que tenia lloc aquest divendres a la biblioteca Torras i Bages.

Els nens i nenes participants, d’entre quatre i deu anys, van poder pintar amb dos vins diferents. Un que tenia més criança i l’altre que en tenia menys. Així podien veure com reaccionava el líquid un cop quedava plasmat en el dibuix en paper.

 

El taller de pintura amb vi estava inclòs dins del cicle Biblioteques amb DO, que acosta la cultura del vi a altres manifestacions i llenguatges culturals a través d’un programa d’activitats variades i per a tots els públics.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: