Dilluns, 25 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Cantines saludables als instituts Alt Penedès i Eugeni d’Ors, amb Entrem-hi

Cantines saludables als instituts Alt Penedès i Eugeni d’Ors, amb Entrem-hi

El Grup Cooperatiu Entrem-hi, gestionarà durant els propers dos anys les cantines dels instituts vilafranquins Eugeni d’Ors i Alt Penedès.

Entrem-hi va guanyar el concurs públic gràcies a la proposta de “cantines saludables”, que pretén promoure l’alimentació i els hàbits saludables entre els més joves. Evitar els fregits i els greixos saturats i consumir productes de proximitat, són dos principis fonamentals d’aquest nou concepte de cantina.
A les “cantines saludables” se li ha de sumar també el valor social que inclouen tots els projectes del Grup Cooperatiu Entrem-hi. D’una banda, gràcies a la gestió d’aquest servei, s’ha donat feina a quatre persones que es trobaven en situació o risc d’exclusió social. De l’altra, s’ha establert un compromís amb els centres educatius per realitzar activitats, tallers i xerrades sobre temes diversos que promoguin i incentivin la consciència de problemàtiques socials existents avui dia.
Amb la gestió de serveis d’aquest tipus, el Grup Entrem-hi, s’endinsa en el sector de la restauració i obre, així, una nova línia de negoci per diversificar els serveis amb l’objectiu d’augmentar les possibilitats d’inserció dels col·lectius socialment més vulnerables.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: