Dimecres, 6 de Juliol de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Cafès Novell Vilafranca perd per la mínima a la complicada pista del Vic (1-0)

Els vilafranquins van plantar cara a la comarca d’Osona, davant un rival que ha guanyat els darrers 7 partits

El Cafès Novell Vilafranca viu el moment més complicat de la temporada, am,b un calendari que l’enfronta als millors de la lliga. Aquesta jornada va perdre a la pista del Vic (1-0), amb un gol de Romà Bancells (4’) als primers minuts de partit. Va ser un gol molt protestat perquè el rebot involuntari de la bola en un patí la va elevar i el capità va rematar a mitja alçada a boca de gol. Ara queda jugar de forma consecutiva amb el Barcelona a casa, desplaçament a Galícia a la pista del Liceo i Vendrell a casa.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: