Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Brot porta a Vilafranca els millors curtmetratges de l’any dins del Most Festival

Aquest dimecres al vespre al teatre Cal Bolet tenia lloc la primera de les tres sessions de la secció Brot.

Brot constitueix la vint-i-unena edició de la Mostra de Curtmetratges de Vilafranca amb la nova denominació que va adquirir en emmarcar-se dins del Most Festival.

Entre dimecres i divendres es podran veure 30 curtmetratges produïts a l’estat durant el darrer any. Han estat seleccionats per Cineclub Vilafranca prèviament d’entre els més de 300 treballs que s’han presentat.

Entre les cintes seleccionades s’hi troben alguns dels millors curts d’aquesta última temporada, com El Adiós, darrer Premi Gaudí, En la azotea, que acaba de guanyar a Sitges el premi SGAE Nova Autoría, No me quites, nominat als Gaudí i protagonitzat per Laia Costa, Tiger, l’òpera prima d’Aina Clotet com a directora, i Timecode, Palma d’Or al Festival de Cannes, per posar alguns exemples.

Els 30 curtmetratges opten a tres premis: el Premi del Jurat, dotat amb 1.000€, el Premi del Jurat Jove i el Premi del Públic – Premi Vallformosa, dotat també amb 1.000€.

El jurat de la secció Brot està format per el director de cinema Dani de la Orden, l’escriptor David Monteagudo i l’actriu Eva Santolaria. Ferran Miret, Júlia Mercader i Marta García Ortega integren el jurat jove. Les nits de Brot acaben amb una degustació de caves Vallformosa i formatges de Xerigots.

D’altra banda, la nit de dissabte, La Taverna del Vinseum acollirà la Nit Brot, una festa amb entrada lliure i amb una copa gratuïta presentant una entrada de les sessions Brot. Vallformosa ha preparat un espai per compartir l’experiència de tres dies intensos de curtmetratges amb música i el seus vins i caves.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: