Dimarts, 23 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Bombers continuen treballant en la recerca de la desapareguda a una riera de Sant Llorenç

El conseller d’Interior, Jordi Jané, es va desplaçar ahir a la tarda al Punt des d’on es coordina tot el dispositiu de recerca de la dona desapareguda dissabte en una riera a Sant Llorenç d’Hortons.

Jané, acompanyat pel director general de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments, Juli Gendrau, i per l’alcalde de Sant Llorenç d’Hortons, Jordi Ferrer, entre d’altres representants del municipi, va donar el seu suport a la família i va recomanar als voluntaris, que amb ànims d’ajudar en la recerca, per seguretat, no ho facin lliurement posant la seva vida en perill.

Segons les darreres informacions, una parella es va veure sorpresa dissabte, mentre viatjava amb el seu vehicle, per la crescuda de la riera coneguda com la riera de Cal Francisquet a Sant Llorenç d’Hortons. El vehicle va quedar embarrancat en un punt i, posteriorment, els dos ocupants, un home de 19 anys i una dona de 20 anys van poder sortir pel seu propi peu. L’home, es troba sa i estalvi, mentre que la dona va ser arrossegada per l’aigua. Des de dissabte, s’han destinat molts mitjans a la recerca que s’ha estès des del punt on va quedar embarrancat el vehicle fins a la confluència amb el riu Anoia i també es va revisar la llera del riu Llobregat fins a la seva desembocadura al Prat de Llobregat. Durant la nit i matinada s’ha mantingut un dispositiu terrestre de vigilància pels marges de les rieres i també per vigilar les zones o punts de crescudes.

Per avui està previst que s’incorporin, des de primera hora, els mitjans aeris i efectius dels Grups Operatius Especials dels Bombers de la Generalitat, entre d’altres.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: