Dimecres, 24 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Arriba als mercats municipals de Vilafranca “Cuinem la tardor”

La setmana vinent tindrà lloc als Mercats Municipals “Cuinem la tardor”, dins el cicle organitzat per l’Ajuntament de Vilafranca, “Cuinem les estacions” que es va iniciar a l’estiu.

L’objectiu d’aquest cicle és posar en valor la cuina dels productes de temporada, mitjançant la demostració de plats originals, amb productes típics de cada estació. “Cuinem la tardor” tindrà lloc dimarts 8 de novembre al Mercat Sant Salvador, on es cuinaran primers plats, i dimarts 15 de novembre al Mercat de la Carn, amb segons plats de tardor. Les sessions seran a les 6 de la tarda a càrrec de la cuinera Gemma Riera i es permetrà als assistents degustar els productes cuinats. Es lliurarà un tríptic amb les receptes cuinades. Les sessions de cuina són gratuïtes i no és necessària la inscripció.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: