Dimarts, 22 d'Octubre de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ángel Camino proposa una reflexió a l’entorn del silenci amb la seva exposició d’escultures

Divendres tenia lloc l’acte d’inauguració a la capella de Sant Joan de l’exposició “Silencis”, de l’escultor Ángel Camino.

Camino hi presenta una sèrie de gairebé 20 peces escultòriques i gravats que, amb el títol de Silencis, vol situar el moment en que el vi s’està fent dins un contenidor que pot ser de fusta, de metall o de pedra. El moment en que el que cal és, essencialment, temps i silenci.

Per aquest motiu les peces, de diferents mides, materials i pes, porten implícita en la seva forma el procés de recolliment que ens parla d’aquest estat de silenci. Un silenci que, en paraules del mateix artista, “és necessari per néixer, per estar, per viure, per pensar, per crear i per somiar”.

Tot i així, Camino creu que la riquesa de l’art és la diversitat, així que espera que cada visitant a l’exposició n’extregui les seves pròpies conclusions.

Ángel Camino també relaciona les seves escultures amb la poesia, especialment amb els haikus, per la combinació que plantegen entre paraules i silencis. L’escultor, que viu des de fa trenta anys al Penedès, també s’enfronta a través de la seva obra a la immensitat.

‘Silencis’ serà la darrera exposició d’aquest 2016 a la Capella de Sant Joan i d’alguna manera es tracta també d’un homenatge al prestigiós escultor de Valladolid. L’acte d’inauguració va comptar amb les intervencions del realitzador Pep Puig, que de fa anys coneix de prop l’obra de l’escultor i amb qui ha col·laborat en nombrosos projectes artístics, i del regidor de Cultura Raimon Gusi.

Programació

Ràdio Vilafranca

00:00
El que faltava
Crítica d'actualitat, amb Pep Vergés i Àlex Santamaria
01:00
Penedès en Xarxa
Magazín matinal
04:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria

Penedès Televisió

00:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
00:30
Punts i gols
Informació esportiva penedesenca, amb Tito Boada
01:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: