Dijous, 29 de Setembre de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aina Torres presenta al Casal Popular de Vilafranca ‘Montserrat Roig, la memòria viva’

El Casal Popular de Vilafranca organitza un vespre dedicat a Montserrat Roig dins els actes de commemoració dels 25 anys de la mort de l’autora.

Serà aquest dijous, 1 de desembre, a dos quarts de vuit del vespre a la sala polivalent de Casal Popular. A l’acte hi participarà la periodista, poeta i autora del llibre Aina Torres acompanyada de Maria Plana, membre de la comissió Any Montserrat Roig.

‘Montserrat Roig. La memòria viva’, editat per Sembra Llibres recull declaracions de vora quaranta periodistes i escriptors que o bé van conèixer Roig, o bé se’n senten deixebles. Així, l’autora ha parlat amb gent com ara Joan Carles Peris, Albert Om, David Fernàndez, Isabel-Clara Simó, Maria Barbal, Marta Pessarrodona, Bel Olid, Carme Riera o Jordi Coca. La periodista Mònica Terribas n’ha escrit el pròleg. El llibre, a més a més, inclou documentació inèdita de Roig i una selecció de fotografies destacades de la seua trajectòria.

L’acte compta amb la col·laboració de la llibreria L’Odissea.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: