Dimecres, 24 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ahir van ploure prop de 50 litres per metre quadrat a l’Alt Penedès

La pluja va caure a més amb molta intensitat i en poca estona, concentrada al voltant de les quatre de la tarda i acompanyada de pedra.

Aquest fet va ocasionar retencions importants, per manca de visibilitat, a l’autopista AP7 a l’alçada de Vilafranca. A Vilafranca es van generar problemes amb les embornals de clavegueres a zones on és habitual que passi, per exemple a la zona esportiva, a la rotonda de la Ronda de Mar del barri de la Girada o a la rotonda de la carretera de Sant Martí.

Al barri de la Girada la policia local va tallar el trànsit d’accés a la rotonda ja que no es podia circular, i es va regular el trànsit fins que es va aconsegueir treure l’aigua i netejar la calçada. A la Girada hi va haver també una esllavissada a la zona de l’aparcament del costat dels Jutjats.

D’altra banda al carrer Santa Clara, cantonada carrer Pines, un vianant que al passar per sota d’aquest edifici del número 35, va observar a terra part de l’arrebossat de la cornisa. Els Bombers van sanejar la façana i els van col·locar unes tanques al lloc, per delimitar la zona de perill.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: