Diumenge, 23 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

1.300 escolars de primària de Vilafranca participen a la Caravana d’Educació Vial

La Fundació Mapfre realitza aquesta activitat en diferents ciutats de l’estat al llarg del curs escolar.

1.300 escolars de tots els centres de primària de Vilafranca participen aquesta setmana en la Caravana d’Educació Vial que la Fundació Mapfre coordina amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vilafranca i la Policia Local. La Caravana d’Educació Vial és una activitat educativa gratuïta que té per objectiu ensenyar a escolars d’entre 8 i 12 anys d’edat, comportaments i actituds responsables com a vianants i futurs conductors.

El regidor de Seguretat Ciutadana Joan Manel Montfort ha valorat la importància d’aquest tipus activitats, que complementen les accions que a través de la Policia Local ja es fan a les escoles en aquesta matèria.

 

Des de la Policia Local destaquen que els més petits també tenen un paper fonamental en la seguretat viària, ja sigui com a vianants, conductors de bicicletes o passatgers de vehicles.

La Fundació Mapfre realitza aquesta activitat en diferents ciutats de l’estat espanyol al llarg del curs escolar.

 

L’activitat consisteix en una primera sessió a l’anomenat “Racó de la prevenció”, on els escolars aprenen a identificar situacions de risc potencialment perilloses en el col·legi, la llar i els espais públics, i una segona sessió pràctica al circuït de karts.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: