Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Xicots de Vilafranca han reunit prop de 400 persones per celebrar la diada del Roser

Els Xicots de Vilafranca van comptar com a companys de plaça amb els Castellers de Barcelona i els Castellers de Sabadell, que van realitzar grans actuacions.

Per part dels vermells, 5 de 8, 3 de 9 amb folre, 4 de 8 amb l’agulla i pilar de 7 amb folre carregat. La colla verda va anotar-se la clàssica de 8. La celebració de la diada dels Xicots va continuar a Cal Noi-Noi, amb presència de les tres colles. Hi havia prop de 400 persones en total.

La presidenta de la colla, Esther Vicente, explicava que el bon ambient ha regnat durant la temporada i que han tingut molta bona resposta de castellers i aficionats, sobretot després de festa major i del concurs de castells.

Arribant ja al final de temporada, els Xicots actuaran diumenge a Altafulla, en una diada on ja fa anys que hi són presents. Després restarà tan sols una diada més, a Caldes de Malavella, el 19 de novembre, i la col·laboració amb la Marató de TV3 l’endemà, dia 20.

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: