Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Xicots inicien una campanya de micromecenatge per millorar l’alçada del local

El projecte pretén facilitar l’assaig de castells de 8 i 9 pisos a Cal Noi-Noi, i millorar també la ventilació del local. Les obres haurien de començar la segona quinzena de novembre

La campanya du per nom “Xicots, Cupula’ns!”, en referència a la necessitat d’aquesta nova cúpula que volen instal·lar al seu local de Cal Noi-Noi. La campanya es fa a través de la plataforma Verkami, i pretén assolir un percentatge del pressupost que els manca per culminar el projecte.
En aquests moments els Xicots són colla consolidada de 9, i el seu local no està adaptat per provar en condicions aquest tipus de construccions. Ara volen adequar-lo per tal de poder assajar bé tant els castells de 8 com els de 9.
La solució que s’ha buscat és instal·lar una nova cúpula, que estarà a la mateixa alçada que l’actual, però serà quadrada en lloc de rodona. D’aquesta manera es podrà obrir pel mig, deixant un espai prou gran perquè hi passi part del castell. Una solució que permetrà també millorar la ventilació del local, una necessitat davant l’augment de persones als assaigs.
El pressupost total és de més de 19.000 euros, i la campanya s’ha iniciat ja aquest dilluns 3 d’octubre. L’objectiu és recaptar els 4.500€ que s’han marcat en els 40 dies de la campanya. El projecte es materialitzarà durant la segona quinzena de novembre d’aquest 2016.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: