Dimecres, 6 de Juliol de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Xicots comparteixen amb la gent de Vilafranca el seu triomf al concurs de dissabte

La colla ha culminat aquest tram de temporada enduent-se la primera posició al Concurs de Castells de Tarragona, en l’edició del dissabte.

Però encara queda temporada i també cites importants com la diada del Roser. Els Xicots de Vilafranca van demostrar al concurs que tenen un repertori cada cop més ampli. I ara volen fer un pas més per sumar el 4 de 9 amb folre.

 

Un cop acabada la temporada, els de la camisa vermella hauran de pensar en el seu futur i en qui agafarà les regnes de la colla. De moment, se centren en els objectius que tenen a curt termini.

Sigui com sigui, aquest diumenge, els Xicots van compartir amb la gent de Vilafranca la seva victòria a la Plaça de la Vila amb activitats per als més menuts, xocolatada i la possibilitat d’escriure una dedicatòria al tòtem que sostenia el trofeu. També van apostar per un format que els està donant bon resultats en la seva vessant més social, el vermut electrònic.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: