Dijous, 28 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca ha celebrat la 1era Festa del Voluntariat

Aquest dissabte es va celebrar la 1a Festa del Voluntariat de Vilafranca a les piscines exteriors “Isidre Prunés” del Complex Aquàtic .

La festa ha comptat amb la participació de més de 200 persones voluntàries de les 20 entitats participants.

El regidor de Participació Ciutadana i Voluntariat, Miquel Medialdea, assenyala que fa un any que es va obrir l’oficina del voluntariat i que han considerat oportú iniciar el curs amb una festa de reconeixement a la tasca dels voluntaris.

Va obrir l’acte representant el Govern de la Generalitat, Bernat Valls, Director General d’Acció Cívica i Comunitària del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies.

Valls destaca positivament que a Vilafranca s’organitzi aquest acte de reconeixement a la tasca dels voluntaris.

El director general apunta que la societat actual necessita del suport del voluntariat.

La festa, promoguda per l’Oficina Municipal del Voluntariat i les entitats que treballen amb projectes de voluntariat, va ser un espai de trobada de voluntaris i voluntàries, en un acte de reconeixement de  persones que dediquen part del seu temps a realitzar activitats per la societat desinteressadament en entitats sense ànim de lucre, associacions o fundacions, que han decidit comptar amb un programa de voluntariat.

El tinent d’alcalde de l’Àrea de Serveis a les Persones i Promoció Social, Ramon Zaballa, va cloure els parlaments institucionals. També hi va ser la regidora d’Esports, Anna Doblas.

L’acte va ser presentat pel Pere Borrut, voluntari i bisbe de l’Esglesia dels Sants dels Darrers Dies, i Amal Manal Mojaied, voluntària del Departament juvenil de l’associació El Fath per dones, que van donar pas a les diferents actuacions.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: