Dimarts, 28 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca en Comú proposa un Pla de Rehabilitació Urbanística del barri del Molí d’en Rovira

El grup municipal planteja una remodelació global del barri del Molí d’en Rovira que agafa com exemple el model de l’antiga llei de barris de la Generalitat adaptant-la a nivell vilafranquí.

El Pla Molí d’En Rovira 2025, el nom que han posat al projecte de remodelació urbanística, ha de mantenir una coherència entre totes les actuacions que es plantegin. Per aconseguir que el Pla sigui exitós proposen crear un procés participatiu amb una comissió de seguiment.

 

El Molí d’en Rovira és una de les zones on serveis, com l’ensenyament públic, falten i on manquen comunicacions amb la resta de la vila. Per tant, les actuacions que s’haurien de fer també hauries d’englobar aquests àmbits, sobretot, en la millora de les connexions.

 

A més a més, el grup de Vilafranca en Comú també ha anunciat que, en el proper ple, també presentaran una moció per donar a conèixer i fer visible els noms dels soldats republicans inhumats al cementiri de Vilafranca que van lluitar durant la Guerra Civil a la localitat.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: