Dimecres, 4 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca acollirà les jornades lúdiques del Penedès “Vila juga”, hereves de les “juguem”

El cap de setmana del 22 i 23 d’octubre el pavelló Firal de Vilafranca acollirà el que serà la primera edició de “Vila juga”, unes jornades que neixen hereves de les “Juguem!”.

Després de 8 edicions, enguany estan organitzades en aquesta ocasió en solitari per l’associació La Casa dels Estranys, amb l’objectiu de continuar oferint als assistents un ampli ventall de jocs, des dels jocs de taula i cartes, els jocs de rol, els Wargames, els jocs infantils i esportius entre altres. Joc, sempre que signifiqui jugar en grup. Jordi Castellví, organitzador de Vila Juga.
La intenció és també que siguin un aparador per presentar nous jocs i noves activitats relacionades amb els jocs. Potenciar el joc educatiu és també un dels objectius d’aquesta edició, ja que hi haurà destinada una zona específica.
L’altre gran objectiu, evidentment, és com explica Adrià Càmara, que la gent hi vagi i gaudeixi dels jocs.
Des de la Regidoria de Joventut s’ha apostat ja en aquests darrers vuit anys per donar suport a aquesta proposta, que enguany es manté. El regidor Miquel Medialdea comentava que des de l’Ajuntament es valorava el fet que eren unes jornades gratuïtes per els assistents i que volien promoure el joc en grup i col·lectiu.
A més, enguany l’alberg de Vilafranca estarà obert a disposició d’acollir aquells participants de fóra de la vila i comarca que es desplacin per participar-hi i vulguin aprofitar tot el cap de setmana. El pavelló firal obrirà de 2/4 d’11 del matí fins a les 10 de la nit de manera ininterrompuda.
L’any passat van passar per les “Juguem!” unes 2.700 persones, xifra que l’organització voldria mantenir i superar si pot ser en aquestes primeres “Vila Juga”.

Comentaris

  1. Jordi Castellví

    La Marta Amat no surt a les etiquetes?

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: