Dijous, 28 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Vijazz 2017 se celebrarà del 7 al 9 de juliol i tindrà més espais de promoció pels cellers

El canvi de dates, traslladant-se al segon cap de setmana de juliol és una de les principals novetats. L’altra és la voluntat d’oferir més espais als cellers per mostrar els seus productes.

Els Tastavins Penedès ja han engegat la maquinària del pròxim Banc Sabadell Vijazz Penedès. Després d’una intensa ronda de contactes amb tots els partners, cellers, restaurants i de fer una àmplia enquesta entre els visitants del festival, han començat a treballar en la nova edició del Vijazz.
L’edició del 2016, la desena, va presentar diverses novetats destacades. Nous espais, noves propostes gastronòmiques i nous emplaçaments pels cellers, entre altres. La voluntat és que aquests canvis es consolin en la pròxima edició. Al mateix temps, però, volen continuar apostant per millorar-ne la qualitat, fent del Vijazz un festival de referència internacional que sigui una cita ineludible per tots els amants del jazz, el vi, el cava i la gastronomia de qualitat.
Amb aquesta voluntat els Tastavins Penedès han anunciat aquesta setmana les dates en què se celebrarà la pròxima edició del festival. Després de fer diverses consultes amb altres festivals de música del nostre país i altres de jazz internacional, han pres la decisió de traslladar el Vijazz al segon cap de setmana de juliol. És a dir, els 7, 8 i 9 de juliol.
Els organitzadors del Vijazz han començat a treballar aquesta 11a edició amb molta antelació. Després de l’èxit de la 10a edició el president dels Tastavins, Joan Tarrada, ha explicat que volen aconseguir que en la pròxima edició del Vijazz 2017 els cellers tinguin més espais per presentar els seus productes, volen crear un nou espai de petit format per presentar propostes d’artistes emergents i potenciar l’enoturisme com a oferta complementària al festival.

Comentaris

  1. Kati Lizandra

    Us felicito i animo a seguir fent tan bona feina com fins ara.

    Agraïda,….. mai m’ho perdo!!

    Salut

    Kati

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: