Dijous, 30 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Els veïns de Sant Pere Molanta decidiran en votacions per internet el nom de la nova plaça

Els veïns de Sant Pere Molanta decidiran en votacions per internet el nom de la nova plaça

L’Ajuntament d’Olèrdola organitza un procés de participació per decidir el nom de la nova plaça del carrer Llevant de Sant Pere Molanta.

El tret de sortida es donarà el proper divendres 4 de novembre, a les 8 del vespre, amb una xerrada informativa convocada al Centre Cívic Gatzara per a explicar les característiques de la nova plaça urbanitzada i detallar el funcionament del procés de participació.

La participació es canalitzarà exclusivament a través d’internet: tant en la primera fase de presentació de propostes de nom, com en la segona de votació, l’opinió i el pronunciament dels veïns.

En el procés per a escollir el nom de la plaça hi poden participar els majors de 18 anys de Sant Pere Molanta i s’han fixat dues fases. En una primera fase, del 7 al 23 de novembre, es podran fer les propostes de noms a través d’un espai que s’habilitarà en l’apartat de participació ciutadana del portal de transparència de l’Ajuntament. En la segona fase, del 25  de novembre al 5 de desembre, es podrà escollir entre les 10 propostes que, com a màxim, seran finalistes. La tria del nom de la nova plaça de Sant Pere Molanta és una experiència pilot al municipi i l’Ajuntament aspira a assolir una participació d’entre 15 i el 20% del cens.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: