Dilluns, 4 de Juliol de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
VeC anima a opinar sobre el pressupost municipal 2017, en una assemblea oberta

VeC anima a opinar sobre el pressupost municipal 2017, en una assemblea oberta

Aquest dissabte, 22 d’octubre, Vilafranca en Comí celebra una assemblea oberta a tothom per debatre les prioritats que ha de contenir el pressupost de l’Ajuntament de la vila per al 2017.

Durant tot el matí, de les 10 a les 2 del migdia, a l’Escorxador, s’organitzaran sessions de treball per extreure propostes.
Vilafranca en Comú defensa l’apoderament de la ciutadania en la presa de decisions sobre les polítiques públiques, per això considera essencial oferir a tots els vilafranquins i vilafranquines la possibilitat de dir la seva sobre en què ha de destinar l’Ajuntament els diners de tots. Per aquest motiu animem tothom a assistir a l’assemblea extraordinària de dissabte.
El pressupost municipal recorden des de Vilafranca en Comú és l’instrument de planificació econòmica que s’utilitza per distribuir els recursos econòmics i financers obtinguts de la ciutadania. Conté les previsions inicials dels ingressos que l’Ajuntament espera obtenir i de les despeses que generaran els diferents serveis o inversions.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: