Dimarts, 23 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Tres cuiners de restaurants vilafranquins han cuinat plegats “La cuina dels llegums al món”

Els cuiners dels restaurants El Cigró d’Or, La Fàbrica i Casa Joan han cuinat llegums del món a l’Auditori de Vinseum.

Els tres cuiners cuinaven plegats en una sessió oberta anomenada “La cuina dels llegums al món”.

L’acte comptava amb el suport de l’Ajuntament de Vilafranca.

Era un acte que forma part del programa del restaurant El Cigró d’Or per celebrar l’Any Internacional dels Llegums.

Oriol Llavina, de El Cigró d’Or, mostrava una recepta amb cigrons reinterpretant la cuina catalana.

Kiku Quer, de mare japonesa i pare català i cuiner de La Fàbrica, mostrava una elaboració amb “edamame”, un llegum típic dels aperitius japonesos.

Raúl Castellanos, natural de Mèxic i cuiner de Casa Joan, cuinava “frijoles negros”, un bàsic de la dieta tradicional mexicana.

Els tres cuiners estan treballant per mostrar receptes sorprenents i que fusionen la cuina d’origen del llegum amb la cuina mediterrània.

La sessió era gratuïta amb la voluntat de mostrar diferents tipus de llegums així com diferents estils de cuines del món.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: