Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Amb el títol “50 anys pintant”, el pintor Pere Lluís Via celebra la seva trajectòria

“50 anys pintant” és una exposició que recull un seguit de quadres de grans dimensions, realitzats específicament per a ser exposats en aquesta mostra.

Els quadres representen temàtiques que el pintor ha anat tractant al llarg de la seva trajectòria artística de cinquanta anys. El que es veu a l’exposició són majoritàriament pintures de paisatges diversos, platges, camps, cels amb núvols, espais del Penedès.

L’artista es mostra satisfet d’haver arribat als 50 anys d’exposició de la seva obra.

La tècnica utilitzada per l’artista en aquestes pintures és la utilitzada habitualment per Pere Lluís Via, pintura a l’oli i aquarel·la. Tècnica que ha experimentat de forma autodidàctica i que li ha donat una personalitat pròpia.

Pere Lluís Via va néixer a Vilafranca el 1948. A participat en nombroses exposicions col·lectives, concursos i biennals en els quals obté nombrosos premis. Des de l’any 1969, que va fer la seva primera exposició a la Biblioteca Popular d’Esparraguera, compta amb un currículum expositiu de més de 85 exposicions realitzades gairebé de manera consecutiva.

La seva obra es pot veure a diferents galeries i col·leccions privades de Catalunya, Madrid, Bilbao, València, Galícia, França, Alemanya, Suïssa i els Estats Units.

L’exposició es va inaugurar divendres amb el periodista Ricard Rafecas, que va fer una glossa del pintor, i el regidor de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca, Raimon Gusi.

L’exposició es pot visitar fins al diumenge 13 de novembre, a la Capella de Sant Joan.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: