Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Soler deixa el Vinseum amb la satisfacció d’haver encarrilat el projecte d’ampliació i reforma

Aquest dilluns al vespre l’auditori del Vinseum ha acollit un acte molt especial per a l’entitat.

Després de més d’11 anys al capdavant de la junta, Josep Soler deixava l’entitat. La seva tenacitat, motivació i implicació demostrada en aquests gairebé dotze anys de mandat han estat claus pel correcte desenvolupament d’un projecte que ha millorat i modernitzat el Museu. Per aquest motiu es va fer un comiat oficial i d’agraïment explícit en el marc d’un acte públic presidit per l’alcalde de Vilafranca i president del patronat de VINSEUM, Pere Regull.

Soler va apuntar que mai s’hauria imaginat un comiat com aquest però va assenyalar que l’entitat, el Vinseum, es mereix actes de rellevància. Va aprofitar el moment per fer un llarg agraïment a totes les persones, entitats i administracions que han participat del projecte del Vinseum, amb mencions especials per l’expresident Cèsar Martín, present a la sala, i a l’actual regidor de cultura, Raimon Gusi, que l’acompanyava a la taula. També es va mostrar satisfet d’haver pogut participar d’un projecte engrescador i important per Vilafranca i el Penedès.

Fent balanç de la gestió va voler recordar un primer objectiu assolit, molt important, com era el fet d’aconseguir que el Vinseum fos reconegut dins del registre de museus de la Generalitat.

Soler també va remarcar el treball per dotar d’una estructura professional al museu. Els principals esforços han estat per iniciar les obres, mantenint el museu actiu en tot moment, desmuntant, traslladant i inventariant les més de 20.000 peces que té el Vinseum.

L’acte d’agraïment i comiat del president de la Junta Directiva sortint va ser presidit per Pere Regull, que va destacar la tasca duta a terme en els darrers anys, en moments difícils, època de crisi, amb la desaparició de Caixa Penedès.

Regull va reconèixer la feina de totes les juntes, però també va fer un reconeixement personal a Soler.

L’acte va acabar amb un llarg aplaudiment i el lliurament d’un record per part de l’alcalde a Josep Soler.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: