Dimarts, 5 de Juliol de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Silvana Vogt presenta ‘La mecànica de l’aigua’ a l’Odissea

En la seva primera novel·la l’escriptora argentina ha donat molta importància al paper de la literatura en la vida diària de les persones.

L’escriptora argentina ha presentat la seva primera novel·la a la llibreria vilafranquina. La trama se centra en la història de la Vera, una noia argentina que ha d’emigrar del seu país perquè no troba els llibres del seu autor preferit. Precisament una de les coses que ha volgut transmetre Silvana Vogt amb el llibre és el paper de la literatura en la guia durant la vida. Però no és l’únic objectiu de l’autora. Vogt també ha intentat reflectir la importància que té la literatura per explicar qui som i d’on venim.

Quan parlem de Silvana Vogt recordem que es tracta d’una autora que dóna més importància a aspectes externs d’un llibre, com ara la musicalitat, que no pas a la pròpia manera com s’ha escrit. La presentació de ‘La mecànica de l’aigua’ es va fer a la llibreria vilafranquina el dijous passat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: