Dilluns, 4 de Juliol de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Shakespeare tanca el cicle Paraules al Claustre i més amb una lectura dramatitzada de Macbeth

L’objectiu de l’espectacle era captar tot allò que suggereixen les paraules amb les quals està construïda la narració.

Amb motiu de la celebració de l’Any Shakespeare, la Secció literària del Centre Artístic Penedès L’Agrícol i Taller Assaig Teatre, van fer divendres la lectura dramatitzada ‘Shakespeare: una tragèdia de la imaginació’.

Els actors Àngels Cunill, Rosa Gonzales, Fina Ferrer, Antonio Becerro i Jordi Romagosa, amb el suport de l’equip tècnic del TAT i la direcció de Valeri Laguna, van oferir una adaptació breu dels moments més emblemàtics de la tragèdia de Macbeth. L’objectiu de l’espectacle era captar tot allò que suggereixen les paraules amb les quals està construïda la narració.

 

L’espectacle tancava la programació del cicle Paraules al Claustre. La Secció literària del Centre Artístic Penedès L’Agrícol i Taller Assaig Teatre precisament van iniciar el cicle amb la taula rodona ‘Shakespeare: el mirall infinit’, de manera que el dramaturg anglès ha estat molt present en l’any del 400 aniversari de la seva mort.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: