Dimarts, 26 de Maig de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La Rovira i Virgili investeix doctor honoris causa l’enòleg i empresari Miguel A. Torres

La Rovira i Virgili investeix doctor honoris causa l’enòleg i empresari Miguel A. Torres

L’acte ha tingut lloc el divendres, 21 d’octubre al Paranimf de la Universitat. S’ha volgut fer un reconeixement a la trajectòria personal i professional de l’empresari i enòleg vilafranquí.

La Facultat d’Enologia ha impulsat la investidura de Miguel A. Torres com a doctor honoris causa per la URV, per la trajectòria personal i professional d’aquest empresari de referència mundial en el món de la vitivinicultura. L’acte ha tingut lloc el divendres, 21 d’octubre al Paranimf de la Universitat.
El degà de la Facultat d’Enologia Joan Miquel Canals, ha dit què amb la investidura es reconeix la tasca de l’empresa del sector vitivinícola emblemàtica al nostre país. Bodegas Torres manté una excel·lent col·laboració amb la URV, i estudiants graduats treballen a la direcció general de l’empresa, com a enòlegs, a la direcció tècnica i altres departaments.
Miguel A. Torres va estudiar Enologia a la Universitat francesa de Dijon abans d’incorporar-se a l’empresa familiar com a quarta generació. L’any 1963 va ocupar el càrrec de director tècnic, i al 1991 en fou nomenat president i conseller delegat. Actualment, són els seus fills que porten l’empresa, on ell es responsabilitza de l’àrea de medi ambient.
Miguel A. Torres, que ha afirmat que amb la investidura la Universitat ha estat “massa generosa” amb ell, ha recordat els principis de la seva trajectòria professional, quan va començar a treballar en l’antic negoci familiar a partir d’un petit terreny.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: