Dimarts, 21 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Regull ha participat de l’acte amb el món local per denunciar l’estat deficient de Rodalies

Regull ha participat de l’acte amb el món local per denunciar l’estat deficient de Rodalies

L’Alcalde de Vilafranca, Pere Regull, ha assistit aquest dimecres migdia a l’acte amb el món local que s’ha celebrat al Palau de la Generalitat per reclamar el traspàs íntegre de Rodalies.

L’acte, encapçalat pel president Puigdemont i el conseller de Territori, Josep Rull, ha comptat amb l’assistència d’alcaldes d’arreu del país; els presidents de les dues entitats municipalistes de Catalunya; els presidents d’Òmnium Cultural i de l’Assemblea Nacional Catalana; diputats de la Comissió de Territori del Parlament de Catalunya; sindicats; presidents de diputacions; presidents de cambres de comerç; el president del Port de Barcelona, i les plataformes i entitats vinculades amb la reivindicació, entre d’altres.
El Govern i el món local denuncien de forma unitària l’estat deficient del servei ferroviari de Rodalies i Regionals a Catalunya, derivat de la manca d’inversió d’ADIF, i en reclamaran el traspàs complet al Govern de la Generalitat per garantir un servei fiable i eficient.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: