Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Quima Ricart i Antònia Bonell han presentat ‘Les hores de la vinya. Del cep al celler’

Quima Ricart i Antònia Bonell han presentat ‘Les hores de la vinya. Del cep al celler’, un llibre complet per a tota la família

Tot i que el llibre està adreçat especialment als infants, també pot ser interessant per a tothom qui vulgui conèixer de més a prop el món de la vinya i el vi. I, com diuen les seves autores, “a totes les persones que encara mantenen intacte aquell desig de saber, aquella curiositat innata, pròpia dels més petits”.

‘Les hores de la vinya. Del cep al celler’ va ser presentat per les seves autores, Quima Ricart i Antònia Bonell, aquest dijous a la tarda al pati del Vinseum.

Ricart s’ha encarregat els textos i destaca que és un llibre amb moltes lectures.

 

Antònia Bonell és l’autora de les il·lustracions. Explica que han seguit un procés molt rigorós, prenent fotografies de tot el procés de la vinya i del vi al celler, per després fer els dibuixos. Tot i que també hi ha un component fantàstic.

 

L’editor d’Edicions i Propostes Culturals Andana Ramon Nadal posava l’accent, per la seva banda, en què és un llibre per a tota la família.

El llibre està explicat des del punt de vista de la fascinació que genera un procés natural i molt arrelat al Penedès com és el fet de fer vi.

Comentaris

  1. Josep maria Jane sendra

    No he pogut veure el llibre, però la idea la he trobat preciósa. Felicitats anticipades.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: